Телефон за контакт:

Доставка
6.95 лв.

До края на промоцията остават:


Оригинални зарядни 220V

    Тук ще намерите голямо разнообразие от оригинални зарядни 220V, зарядни с допълнителен USB порт,докинг станции за най - актуалните марки и модели телефони. Разгледайте нашите предложения и направете най - добрия избор за Вас и Вашия мобилен телефон - високо качество на атрактивни цени.

   

Какво е PPS бързо зареждане и каква е разликата между PD, QC и PPS

 

Мобилните устройства стават все по-мощни с всеки изминал ден и тяхната консумация на енергия се е увеличила драстично, което прави нуждата от бързо зареждане все по-голяма. През 2017 г. USB Implementers Forum (USB-IF), организацията, която подкрепя напредъка на USB технологията, добави PPS бързо зареждане към стандарта USB PD 3.0. Така създаде унифицирано решение за съвременните устройства за бързо зареждане. Същата година QC 4.0 на Qualcomm отговаря на стандартите PPS, постигайки унифицирана схема за таксуване.

 

Какво е програмируемо захранване (PPS)

 

PPS бързо зареждане е най-модерната технология за зареждане за USB-C устройства. Технологията регулира напрежението и тока в реално време, в зависимост от състоянието на зареждане на устройството, като го захранва с максимална мощност.

 

   

Каква е разликата между PPS, PD и QC?

 

Програмируемото бързо захранване (PPS) позволява стъпаловидни промени в тока и напрежението. Намалява загубата на преобразуване по време на зареждане, като гарантира, че зареждането е по-ефективно. 

 

Power Delivery (PD) е стандарт за работа с по-висока мощност, който беше въведен от USB Implementers Forum. Позволява бързо зареждане на устройствата чрез USB връзка.

 

Quick Charge (QC) е един от най-разпространените протоколи за бързо зареждане на пазара и се намира в много популярни смартфони. Той е изобретен от Qualcomm, които произвеждат мобилни процесори. Quick Charge постига бързо зареждане чрез увеличаване на напрежението на зареждане, увеличавайки мощността в процеса. QC 5, най-новият стандарт в технологията за бързо зареждане, може да презареди смартфоните до 50% за пет минути