Телефон за контакт:

Доставка
6.95 лв.

До края на промоцията остават:


Зарядно устройство преходник адаптер Maxlife MXTC-06 PD QC 20W 220V с USB и Type C изход
Цена: 64.90лв. -50%
32.45лв.

Наличност:

В наличност

Артикулен номер

153499

Спестявате:
32.45 лв.

Поръчай сега

без регистрация

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня!
(в работно време)

Описание

Зарядно устройство преходник адаптер Maxlife MXTC-06 PD QC 20W 220V с USB и Type C изход

 

ОПИСАНИЕ

 

- Зарядното устройство Maxlife MXTC-06 е преходник или адаптер, който ви позволява да зареждате вашите устройства от електрическата мрежа с напрежение от 220V. То предлага USB и Type C изходи и поддържа технологиите за бързо зареждане PD (Power Delivery) и QC (Quick Charge) с мощност до 20W.

 

- USB и Type C изходите на зарядното устройство ви позволяват да зареждате различни устройства, като смартфони, таблети, преносими игрови конзоли, фитнес тракери, Bluetooth слушалки и други, които използват USB или Type C кабели за зареждане.

 

- Технологията Power Delivery (PD) ви позволява да зареждате съвместими устройства с висока мощност, като например някои модели на iPhone, iPad Pro, MacBook и други. Технологията Quick Charge (QC) е съвместима с определени модели на Android смартфони, които поддържат тази технология и позволяват по-бързо зареждане в сравнение с обичайното зареждане.

 

- Мощността на 20W осигурява бързо и ефективно зареждане на вашия смартфон или друго устройство. Въпреки това, е важно да отбележим, че някои по-големи устройства, като лаптопи или таблети с по-високи изисквания за мощност, може да изискват по-висока мощност от 20W за оптимално зареждане.

 

- Преди да използвате зарядното устройство Maxlife MXTC-06, уверете се, че вашето устройство е съвместимо с PD или QC технологиите и че използвате съответния кабел за зареждане. Също така, уверете се, че използвате зарядното устройство в съответствие с инструкциите на производителя и съобразявайте се с всички препоръки за безопасност при зареждане на електронни устройства.

 

Сходни продукти